Κατατέθηκαν στη Βουλή οι νέοι κώδικες της Δικαιοσύνης

dikaio12

Σύμφωνα με πληροφορίες η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα συγκληθεί αύριο προκειμένου να αποφασίσει την συζήτηση των κωδικών στην αρμόδια επιτροπή

Στη Βουλή κατατέθηκαν οι νέοι κώδικες της Δικαιοσύνης προκειμένου να ψηφιστούν εντός των επόμενων ημερών πριν την επίσημη προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα συγκληθεί αύριο προκειμένου να αποφασίσει την συζήτηση των κωδικών στην αρμόδια επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη και την εισαγωγή τους στην Ολομέλεια την Πέμπτη.

Να σημειωθεί οτι το σχέδιο νόμου ψηφίζεται ως ένα άρθρο που δεν επιδέχεται αλλάγες.

Δείτε ΕΔΩ την αιτιολογική έκθεση

Δείτε ΕΔΩ τις τροποποιούμενες - καταργούμενες διατάξεις

Δείτε ΕΔΩ την «Κύρωση του ποινικού κώδικα»

Δείτε ΕΔΩ την έκθεση

Δείτε ΕΔΩ την ειδική έκθεση

Δείτε ΕΔΩ την έκθεση αξιολόγησης συνεπειών ρυθμίσεων

Δείτε ΕΔΩ την έκθεση δημόσιας διαβούλευσης 

ΣΧΟΛΙΑ (9)

bachanall

Τρέχουν να προλάβουν να αλλάξουν τους νόμους μην μπουν φυλακή!!! Κρύβεται ο Πολάκης κάτω από τα φουστάνια της δικαιοσύνης.

Kουφή Ντίνα

Άντε να βγούμε μια και καλή όξω. Έχω κάτι ψάρια να καθαρίσω κ με τα μέσα - όξω δεν μπορώ να κάμω δουλειά.

Λεωνίδας

Προεκλογικές παροχές σε εγκληματίες και φυλακόβιους. Ο Αλέξης χρειάζεται και την τελευταία ψήφο και όλοι πιστοί ψηφοφόροι του Σύριζα.

christos

Ο νόμος ήταν πολύ άδικος και έπρεπε να αλλαχτεί επιτέλους, Εγώ δεν ψηφίζω ΣυΡιζΑ αλλά όλοι περιμέναμε το νόμο γιατί όλοι έχουμε κάποιες εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη και ήτανε άδικος αυτός ο νόμος, Αλλά νομίζω Όλα τα κόμματα συμφωνούν λίγο πολύ με το νέο νόμο και η Νέα Δημοκρατία...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης