Στο υπ. Υγείας οι τραυματιοφορείς για τις «τραγικές ελλείψεις προσωπικού»
Στις 12:30 η συγκέντρωση - Στάση εργασίας 10:00 με 15:00 - ΠΟΕΔΗΝ: Στις 4600 οργανικές θέσεις τραυματιοφορέων των νοσοκομείων, υπηρετούν σήμερα 2200 και η κυβέρνηση μετατάσσει 526 τραυματιοφορείς πρώην σχολικούς φύλακες στους δήμους
Στάση εργασίας από 10:00 - 15:00 και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 12:30 προγραμματίζουν για σήμερα Πέμπτη οι τραυματιοφορείςστο δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Οι τραυματιοφορείς διαμαρτύρονται για «τραγικές ελλείψεις προσωπικού», καθώς, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, οι κενές οργανικές θέσεις είναι πάνω από 50%.
«Στις 4600 οργανικές θέσεις τραυματιοφορέων των νοσοκομείων, υπηρετούν σήμερα 2200 και η κυβέρνηση», όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία, «μετατάσσει 526 τραυματιοφορείς πρώην σχολικούς φύλακες στους δήμους με νόμο του υπουργείου Εσωτερικών. Όταν ολοκληρωθούν οι μετατάξεις η κατάσταση θα είναι αφόρητη για τους ασθενείς και τους εναπομείναντες τραυματιοφορείς».
Η ΠΟΕΔΗΝ προσθέτει ότι «τα νοσοκομεία έχουν έναν ή δύο τραυματιοφορείς στη βάρδια για να εξυπηρετούν νοσηλευόμενους ασθενείς και τα έκτακτα περιστατικά στα ΤΕΠ, ενώ ο εξοπλισμός είναι διαλυμένος».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.