Δύο αστυνομικοί σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών στη Βόρεια Ελλάδα

Δύο αστυνομικοί σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών στη Βόρεια Ελλάδα

Οι δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης έχουν συλληφθεί, ενώ η επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση του κυκλώματος είναι σε εξέλιξη

peripoliko-nyxta
Δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης έχουν συλληφθεί έως αυτή τη στιγμή κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών: Η αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. 

Η αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για τη δράση και τη δομή της οργάνωσης.

Στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Προφήτη αστυνομικοί εντόπισαν φορτηγό με οδηγό έναν 32χρονο, συνοδευόμενο από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί.

Αφού ακινητοποίησαν τα δύο οχήματα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος κατά τον οποίο εντοπίσθηκαν στο φορτηγό συνολικά 99 αλλοδαποί (μεταξύ αυτών και 12 ανήλικοι), οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στην Ελλάδα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ κατέβαλαν για την μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης