Στην περιοχή έπνεαν το απόγευμα άνεμοι εντασέως 7 μποφόρ με αποτέλεσμα η φωτιά να πάρει άμεσα διαστάσεις
Υπό έλεγχο τέθηκε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην Άνδρο.
Οι άνεμοι στην περιοχή έπεσαν αργά το απόγευμα στα 6 μποφόρ με αποτέλεσμα να ανεφοδιάζονται πιο εύκολα τα πυροσβεστικά αεροσκάφη και να ασφαλιστεί πλήρως η περιοχή γύρω από το Ναυτικό Παρατηρητήριο όπου υπήρχαν αποθήκες καυσίμων.
Όπως αναφέρθηκε από την Πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις.
Επί τόπου επιχειρούν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα άνδρες, δύο οχήματα εθελοντών, μια υδροφόρα του Δήμου και δύο αεροσκάφη Canadair τα οποία αποχώρησαν αργά το απόγευμα.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης