Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας, ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, που είναι κατηγορούμενος για την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο και τον τέως υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Η απολογία του 29χρονου ήταν μαραθώνια και αφορούσε σε κατηγορίες για την αποστολή τρομο-δέματος στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, καθώς και εκείνων που είχαν βρεθεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ, στο Κρυονέρι.
Ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί και σε τακτικό ανακριτή για την απολογία του σχετικά με συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κατηγορίες που αφορούν τον οπλισμό, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά την σύλληψή του.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.