Κανονικά θα πραγματοποιηθεί τελικά κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά, 2017-18, η δωρεάν διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, σύμφωνα με απόφαση που πήρε ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων.
Στην ενημέρωση αυτή προέβη το υπουργείο Παιδείας, σχολιάζοντας ότι «ήταν περιττή η ανησυχία που προκλήθηκε».
Σύμφωνα με το υπουργείο, η απόφαση του ΣΕΕΒΙ κοινοποιήθηκε μέσω επιστολής στον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Αγγελόπουλο, από τον πρόεδρο του ΣΕΕΒΙ, Αλέξανδρο Παπαζήση.
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.