Το «ευχαριστώ» της 8χρονης Ευαγγελίας για όσους βοήθησαν να κάνει το ταξίδι της ελπίδας

Το «ευχαριστώ» της 8χρονης Ευαγγελίας για όσους βοήθησαν να κάνει το ταξίδι της ελπίδας

Με μια ζωγραφιά και το σήμα της νίκης το μικρό κορίτσι ευχαριστεί όλους όσοι τη βοήθησαν για να συγκεντρωθούν τα χρήματα προκειμένου να νοσηλευτεί στην Αγγλία

Με μια φωτογραφία η 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη επέλεξε να ευχαριστήσει όλους όσοι τη στήριξαν προκειμένου να πραγματοποιήσει το ταξίδι της ελπίδας στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει τον επιθηλιακό όγκο Wilms με τον οποίο διαγνώστηκε πριν από 1,5 χρόνο.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» γράφει το μικρό κορίτσι κάνοντας το σήμα της νίκης δείγμα της πίστης της στην ελπίδα ότι θα βγει νικήτρια από τη μάχη που δίνει.

Τα 380.000 ευρώ που χρειάζονταν για το ταξίδι στην Αγγλία προκειμένου εκεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά της συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που η οικογένεια της Ευαγγελίας απηύθυνε έκκληση για βοήθεια.

Την ευχάριστη είδηση για τα χρήματα ανακοίνωσε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού με δήλωσή του στην οποία ανέφερε τα εξής:

Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Κ έτσι θα γίνει. Τα Χανιά με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής. Τα Χανιά με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω? Δεν φτάνουν. Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ. Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γιαυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου. Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά, όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε. Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ. Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία. Μέσα από την καρδιά μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας»

Όπως είχε εξηγήσει ο κ. Καστρινάκης είχαν εφαρμοστεί όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας χωρίς αποτέλεσμα, «και μόνο ένα συγκεκριμένο κέντρο στο Λονδίνο μπορεί να τους δώσει βάσιμες ελπίδες με τις πειραματικές θεραπείες που εφαρμόζουν».

ΣΧΟΛΙΑ (9)

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Μακαρι καρδούλα μου να γίνεις τελειως καλα κ να γυρίσεις πισω στο σπιτάκι σου ελεύθερη απο την καταραμενη αυτη αρρωστια. Να το θυμάσαι αυριο οταν θα εισαι πια μεγαλη κ υγιέστατη οτι στην πιο σκοτεινή στιγμη της ζωης σου, ανώνυμοι συνάνθρωποι σου σε στήριξαν εσένα κ τον καημένο τον πατέρα σου, την μητέρα σου, κ με ανιδιοτέλεια σου εδωσαν την ευκαιρία να σώσεις τη ζωη σου. Περαστικά σου εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ!

τζο

να ελεησει ο Κυριος

Νικος

Ο θεος να σε συνοδεύει σαυτον τον δύσκολο αγώνα που δίνεις. Να γυρίσεις γρήγορα σπίτι σου υγιής.

Κρόνος

Να γίνει καλά το παιδάκι, αλλά σταματήστε την χρησιμοποίηση του στο άθλιο θέατρο.

FAZ

κοριτσακι μου η Παναγια να σε σκεπαζει!!

ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ V

Πότε θα πουν οι γονείς στα παιδιά να σταματήσουν να κάνουν τέτοιες χειρονομίες που κρύβουν άλλα νοήματα; Καλά να γίνει το παιδάκι αλλά τα κερατάκια μόνο νίκη δεν υποδεικνύει στην πραγματικότητα

σημαίνει 5

Είναι τεκτονική χειρονομία ενός παλαιότερου ευρωπαικού τάγματος. Ποιό το πρόβλημά σου με τον τεκτονισμό; Ξέχασες τα 40 χρόνια που ψήφιζες πασόκ και τα έβαλες με τους τέκτονες τώρα που βοηθάνε τον κόσμο και τους φτωχούς.

ΣΣ

Αν και δεν είμαι Χανιώτης αλλά Αθηναίος :) εύχομαι από καρδιάς να επιστρέψει το κοριτσάκι υγιές σπίτι του και τα 20 ευρώ (μακάρι να μπορούσα να έδινα περισσότερα ή όλο το ποσό) που έβαλα στον λογαριασμό που μας δώσατε, να βοηθήσουν έστω και στο ελάχιστο να αντεπεξέλθει στον Γολγοθά της

ΚΛ

Εγώ στενοχωρήθηκα πραγματικά που δεν είχα ούτε αυτά τα 20 να διαθέσω. ΜΠΡΑΒΟ σ' αυτούς που διέθεσαν το οποιοδήποτε ποσό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης