Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Ευαγγελία - Βρέθηκαν τα χρήματα για την νοσηλεία της στο Λονδίνο

Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Ευαγγελία - Βρέθηκαν τα χρήματα για την νοσηλεία της στο Λονδίνο

Εδώ και 1,5 χρόνο, έχει διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms - Νέο συγκινητικό μήνυμα από τον πατέρα της: Μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ

Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Ευαγγελία - Βρέθηκαν τα χρήματα για την νοσηλεία της στο Λονδίνο
Ευχάριστα νέα για τη μικρή Ευαγγελία από τα Χανιά! Τα χρήματα που χρειαζόταν η οικογένεια της (περίπου 380.000 ευρώ) για να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί στην Αγγλία βρέθηκαν. Η έκκληση που απήθυνε η οικογένεια της 8χρονης κινητοποίησε την τοπική κοινωνία των Χανίων - και όχι μόνο - και ο πατέρας της με ένα νέο συγκινητικό του μήνυμα έσπευσε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον βοήθησαν για να περάσει το κατώφλι της κλινικής στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο πατέρας της Ευαγγελίας αναφέρει:

Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Κ έτσι θα γίνει. Τα Χανιά με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής. Τα Χανιά με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω? Δεν φτάνουν. Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ. Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γιαυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου. Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά, όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε. Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ. Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία. Μέσα από την καρδιά μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας»

Κλείσιμο
Η 8χρονη Ευαγγελία Στυλιανή από τα Χανιά εδώ και 1,5 χρόνο, έχει διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms. Ο Πατέρας της στο αρχικό μήνυμα που είχε στείλει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης είχε επισημάνει πως «έχει εφαρμόσει όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας χωρίς αποτέλεσμα, και ότι μόνο ένα συγκεκριμένο κέντρο στο Λονδίνο μπορεί να τους δώσει βάσιμες ελπίδες με τις πειραματικές θεραπείες που εφαρμόζουν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης