Το τελευταίο «αντίο» στη Μαρία Παπουτσάκη

Το τελευταίο «αντίο» στη Μαρία Παπουτσάκη

Βαρύ το κλίμα στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι συνόδευσαν τη δημοσιογράφο στην τελευταία της κατοικία


Το τελευταίο «αντίο» στη Μαρία Παπουτσάκη
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι από όλα τα μέσα ενημέρωσης στα οποία είχε δουλέψει βρέθηκαν στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο, για να συνοδέψουν τη Μαρία Παπουτσάκη στην τελευταία της κατοικία. 

Η εκκλησία όπου τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία «πλημμύρισε» από συλλυπητήρια στεφάνια για την απώλεια της έγκριτης δημοσιογράφου, ενώ ανάμεσα στον κόσμο που της απηύθυνε τον ύστατο χαιρετισμό ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, η νυν πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, ο Παντελής Καψής, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Όλγα Τρέμη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 Μαρία Χούκλη, η δημοσιογράφος Μαρία Σταματέρη και ο Πάνος Σόμπολος.

Η Μαρία Παπουτσάκη έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 61 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τους αγαπημένους της ανθρώπους αλλά και όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί της. 
Κλείσιμο

Επί 30 χρόνια εργαζόταν επί 30 χρόνια στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ επί 23 χρόνια εργαζόταν για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Παράλληλα εργάστηκε και στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη», «Επικαιρότητα», «Αυριανή», το περιοδικό «Ταχυδρόμος» και τον ρ/σ «Flash».

Η Μαρία Παπουτσάκη είχε λάβει από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το «Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ».Ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Αλεξανδρίδη.




Ο Πάνος Σόμπολος και η Όλγα Τρέμη 


Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος


Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά


Η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη 


Συγκλονισμένη η δημοσιογράφος Μαρία Καρχιλάκη στην κηδεία της Μαρίας Παπουτσάκη 


Η δημοσιογράφος του Mega, Μίνα Καραμήτρου, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της


Ο Παντελής Καψής


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, αποχαιρετά τη Μαρία Παπουτσάκη 


Ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας


Η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου


Η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη 


Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης


Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης 


Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου 


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης