Νέα συγκέντρωση την Κυριακή στα διόδια Αφιδνών από τους κατοίκους του Ωρωπού
Μια εβδομάδα μετά τα σοβαρά επεισόδια που κατέληξαν με το κάψιμο ενός κουβουκλίου
Κάλεσμα σε νέα συγκέντρωση το πρωί της Κυριακής απευθύνει στους κατοίκους του Ωρωπού ο δήμαρχος της περιοχής, μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη συγκέντρωση που κατέληξε στο κάψιμο ενός από τα κουβούκλια των διοδίων στις Αφίδνες.
Τότε είχαν συλληφθεί εννέα άτομα, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Ωρωπού, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της πρόκλησης σε εκτέλεση πλημμελήματος. Η τακτική δικάσιμος για τους κατηγορουμένους έχει οριστεί για τις 3 Απριλίου.
Αυτή τη φορά το ραντεβού δεν δίνεται πάνω στην εθνική οδό αλλά έξω από τα γραφεία της εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ» που βρίσκεται στον παράδρομο, στα διόδια Αφιδνών.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events