Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα το βράδυ της Κυριακής το τέταρτο άτομο που δέχθηκε τα πυρά των δολοφόνων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την Παρασκευή το απόγευμα.
Όπως μετέδωσε το MEGA στην κατάθεσή του το τέταρτο αυτό άτομο, το οποίο βρίσκεται πλέον σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης που κρατούσε το όπλο πυροβόλησε δύο φορές προς τον ίδιο από απόσταση 10-15 μέτρων. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι έσκυψε ενστικτωδώς για να γλιτώσει και μπήκε αμέσως στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Εκεί και παρέμεινε για όσο διάστημα έπεφταν πυροβολισμοί. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όταν βγήκε από τα γραφεία δεν είδε κανέναν άλλο, παρά μόνο τα χτυπημένα σώματα των τριών ανδρών.
Περιγράφοντας τον δράστη είπε στους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής ότι φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο κράνος αν και οι αστυνομικοί από το βίντεο που έχουν δει και είναι κακής ποιότητας λένε ότι ο δράστης που άνοιξε πυρ φορούσε καπέλο με τζόκεϊ.
Τη μαρτυρία του τέταρτου ατόμου είχε δημοσιοποιήσει πρώτο το protothema.gr όταν το απόγευμα της Παρασκευής μετέδωσε τις δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα κατοίκου του Νέου Ηρακλείου που μίλησε μαζί του τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί