Ένα απίστευτο περιστατικό βίας εκτυλίχτηκε στο 3ο Γενικό Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, όταν ένας μαθητής της Β’ Λυκείου δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές έξω από το σχολείο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο έφηβος ξυλοκοπήθηκε από δυο φοιτητές με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές!
Κλείσιμο
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 08:00, όταν ο μαθητής έμπαινε στο σχολείο.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα με τραύματα στο πρόσωπο στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δυο συνελήφθη.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.