Στο νοσοκομείο 16χρονος στο Ηράκλειο από κατανάλωση αλκοόλ, χειροπέδες στον ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ που του το πούλησε
Συνελήφθη και η μητέρα του 14χρονου φίλου του με τον οποίο αγόρασαν το αλκοόλ
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 16χρονο έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν ο 16χρονος μαζί με έναν 14χρονο φίλο του πήγαν σε ένα μίνι μάρκετ και προμηθεύτηκαν ποσότητα αλκοόλ.
Στη συνέχεια οι δύο ανήλικοι πήγαν στο κέντρο του Ηρακλείου όπου κατανάλωσαν το αλκοόλ με τον 16χρονο να νιώθει έντονη αδιαθεσία και να μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που μετά από σχετική έρευνα προχώρησε στη σύλληψη της μητέρας του 14χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου καθώς και του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ και της υπαλλήλου που προμήθευσε το αλκοόλ στους ανήλικους.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς