Στο πλαίσιο αυτό, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο έγκλειστων, για - κατά περίπτωση - παράβαση των μέτρων διασφάλισης της κοινωνικής ειρήνης σε συνδυασμό με ηθική αυτουργία, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πιο αναλυτικά, από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα κελιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: αυτοσχέδιο μαχαίρι, δύο συσκευές κινητού τηλεφώνου, δύο φορτιστές κινητού τηλεφώνου και δύο ζεύγη ακουστικά.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν, θα υποβληθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.