Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, στον δρόμο Λάρισας – Τυρνάβου και ειδικότερα στο ύψος του κέντρου αποκατάστασης «Απολλώνειο», όταν, υπό αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τρεις επιβαίνοντες, μεταξύ αυτών και ο 44χρονος που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.
Έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει τους τραυματίες στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Παράλληλα στο σημείο βρέθηκαν και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ άνδρες, για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας διενεργούν έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.