Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από τις αστυνομικές Αρχές ο άντρας -αιγυπτιακής καταγωγής- που, σύμφωνα με καταγγελίες, επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και παρενοχλούσε γυναίκες.
Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές είχαν βάλει δόλωμα γυναίκες αστυνομικούς και όταν εκείνος τις αντιλήφθηκε, ακολούθησε μια από αυτές, με συνέπεια να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
Πρόκειται για 34χρονο που κατηγορείται για περιστατικό προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα και εργάζεται σε κατάστημα κατασκευής επίπλων.
Μάλιστα ο άντρας έχει ταυτοποιηθεί για επιθέσεις σε οκτώ γυναίκες στην περιοχή του Περιστερίου.
Το βίντεο με τον επιδειξία που έφερε στο φως τα περιστατικά παρενόχλησης
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr, μια νεαρή γυναίκα είχε ζήσει στιγμές τρόμου όταν, επιστρέφοντας από τη δουλειά της, ένας άγνωστος άνδρας την ακολούθησε με κατεβασμένο το παντελόνι του, από τη στιγμή που πάρκαρε το αυτοκίνητό της μέχρι την είσοδο του σπιτιού της, στην περιοχή του Άλσους Περιστερίου.
Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ανέφεραν ότι ο άνδρας παρενοχλούσε συχνά γυναίκες στην περιοχή.
«Έχουμε δει αυτό το άτομο αρκετές φορές να περιφέρεται στην περιοχή, ειδικά νύχτα, και πάντα φαίνεται να έχει ύποπτη συμπεριφορά», είχε δηλώσει τότε κάτοικος της περιοχής.
Ο πατέρας της φοιτήτριας που είχε πέσει θύμα παρενόχλησης και είχε δημοσιοποιήσει το βίντεο, είχε μιλήσει στο protothema.gr, οργισμένος για το περιστατικό.
«Πρέπει να τους πιάνουν πριν κάνουν κάτι χειρότερο. Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν τον έπιανα στα χέρια μου... Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.