Κίνηση τώρα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα εξόδου της λεωφόρου Αθηνών Κορίνθου λόγω τροχαίου
Το πρωί της Δευτέρας (27/01) η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη με τον Κηφισό και την Κηφισίας να καταγράφουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις - Δείτε τον χάρτη της κίνησης
UPD:
Με μεγάλη υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί, καθώς αυξημένη είναι η κίνηση που επικρατεί στους δρόμους το πρωί της Δευτέρας, 27 Ιανουαρίου.
Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο ρεύμα εξόδου της Λεωφόρου Αθηνών - Αθηνών Κορίνθου από το δάσος Χαϊδαριού προς τον Ασπρόπυργο, λόγω τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό δικυκλιστή.
Έχουν επηρεαστεί η Λεωφόρος Σχιστού και η περιφερειακή Αιγάλεω προς την Αθηνών - Κορίνθου.
Την ίδια ώρα, σε πολλούς δρόμους της Αθήνας παρατηρείται αυξημένη κίνηση, με μεγάλες καθυστερήσεις να καταγράφονται στον Κηφισό, την Αττική Οδό, τη Λεωφόρο Κηφισίας και τον Πειραιά.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.