Νίκαια: «Ήταν χειριστικός και κακοποιητικός» λέει η πρώην σύζυγος του 64χρονου ο οποίος σκότωσε τον γαμπρό του

Νίκαια: «Ήταν χειριστικός και κακοποιητικός» λέει η πρώην σύζυγος του 64χρονου ο οποίος σκότωσε τον γαμπρό του

Το προσχεδίαζε λεπτό προς λεπτό, είχε απειλήσει ότι θα έχυνε αίμα μέσα στο σπίτι του παιδιού μου, τόνισε

foniko_nikaia_1_arthro
Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του 64χρονου, που σκότωσε τον γαμπρό του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του, το πρωί της Παρασκευής (1/3) στη Νίκαια.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι παντρεύτηκε μαζί του όταν ήταν μόλις 15 ετών: «Ήταν εκδικητικός άνθρωπος, πολύ χειριστικός και κακοποιητικός. Δεν δούλευε, έβρισκε δικαιολογίες και προφάσεις. Το παιδί μου δεν άντεχε την κατάσταση μέσα στο σπίτι. Τελείωσε τις σπουδές της κι ήρθε στην Αθήνα, έφτιαξε μία όμορφη οικογένεια, βρήκε ένα καλό παιδί, της τα κατέστρεψε».

Παράλληλα, ξέσπασε για το γεγονός ότι ο δράστης νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες σε ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. «Είχε απειλήσει ότι θα το κάνει με αυτόν τον τρόπο, ότι θα έχυνε αίμα μέσα στο σπίτι του παιδιού μου. Πέρασαν τα χρόνια, είχαμε ενοχλήσεις πολλές αλλά πιστεύαμε ότι θα έχει συνέλθει. Το προσχεδίαζε λεπτό προς λεπτό» υπογράμμισε μιλώντας στο Star.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czkvia3abgsh)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε: «του κάναμε καταγγελία στον εισαγγελέα για τις απειλές που μας έκανε ότι θα μας σκοτώσει. Τον έστειλε στο ψυχιατρείο, τον εξέτασαν για 1-2 μέρες, τον έβγαλαν έξω και μας είπαν ότι είναι καλά, δεν έχει ψυχικά προβλήματα, απλά είναι κακός χαρακτήρας». «Ήταν προδιαγεγραμμένο και μελετημένο πολύ καλά» είπε για τη δολοφονία του γαμπρού της.

Ερωτηθείσα γιατί δεν τον εγκατέλειψε νωρίτερα, απάντησε: «Ήμουν μόλις 15 ετών όταν τον παντρεύτηκα. Δεν βρέθηκε ένας ενήλικας να με τραβήξει από το χέρι και να μου πει “φεύγεις από εκεί”. Ένιωθα σας ναρκομανής… Πριν από τέσσερα χρόνια το πήρα απόφαση. Ήταν μάλλον αργά».

Είπε ακόμη, πως ο πρώην σύζυγός της είχε μία καραμπίνα στο σπίτι, που δεν την είχε δηλώσει αρχικά. «Το είχα πει ότι την έχει και δεν την ζήτησαν οι αστυνομικοί όταν ήρθαν στο σπίτι, τον πήγαν απλώς στον γιατρό» τόνισε.

Η άγρια δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού του θύματος. «Ήταν εκεί δυστυχώς. “Μαμά, ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά”, είπε. Η κόρη μου είναι πολύ δυνατή για τα παιδιά της αλλά χρειάζεται πραγματική στήριξη από όλους μας. Θα την έχει» ανέφερε η πρώην σύζυγος του δράστη και αυτόχειρα.

«Είχε στο μυαλό του τον γαμπρό του για να εκδικηθεί το παιδί του. Ο Στέλιος μας ήταν άγγελος» κατέληξε η πρώην σύζυγος του δράστη.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»

Ταϊλάνδη: Πιλότος έγινε... μαιευτήρας εν πτήσει και βοήθησε μια επιβάτιδα να γεννήσει

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 70χρονος που θώπευσε ανήλικη με νοητική υστέρηση - Τη φίλησα σαν την κόρη μου, είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης