Στο κτήριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εισέβαλε ομάδα ατόμων - κάποιοι εξ αυτών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μετά το τέλος της πορείας για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.
Οι διαδηλωτές, που αφού μπούκαραν στο κτήριο, ανηρτησαν πανό που γράφει «κάτω τα χέρια από τη δημόσια και δωρεάν παιδεία. Η εξεταστική μπορεί να περιμένει, το μέλλον μας όχι».
Έξω από το κτήριο διοίκησης του ΑΠΘ παραμένουν δεκάδες άτομα. Αξίζει να σημειωθεί πως, ανακοινώσεις σε ομάδες αναρχικών στα κοινωνικά δίκτυα, γίνεται λόγος για κατάληψη της πρυτανείας του ΑΠΘ.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.