Φάρσα αποδείχθηκε τελικά η απειλή για βόμβα σε αεροπλάνο που έφτασε στην Αθήνα από το Τελ Αβίβ. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 18:10 το απόγευμα όταν ένας άνδρας καναδικής υπηκοότητας πήγε στο info box του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» και είπε ότι αεροπλάνο που είχε ξεκινήσει από το Τελ Αβίβ προκειμένου να έρθει στην Αθήνα έχει βόμβα.
Ο άνδρας έχει προσαχθεί και ελέγχεται από τις αρχές. Οπως προέκυψε, πρόκειται για Καναδό δημοσιογράφο, ο οποίος είπε ότι καλύπτει τον πόλεμο στο Ισραήλ και τηνη απομάκρυνση Καναδών πολιτών. Κατά δήλωσή του, σκέφτηκε να κάνει αυτή τη φάρσα για να τεστάρει τα μέτρα στο αεροδρόμιο της Αθήνας!
Το αεροσκάφος πάντως ελέγχθηκε από άντρες των ΤΕΕΜ και σκυλιά.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι