Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Νεοχώρι Πηλίου, υπόνοιες για εμπρησμό
Όπως αναφέρει το gegonotanews.gr, o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου άφησε υπόνοιες ότι πιθανότατα η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού, καθώς όπως είπε η ώρα που ξέσπασε είναι ύποπτη
Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι πλέον η φωτιά που ξέσπασε αργά τη Δευτέρα στο Νεοχώρι Πηλίου, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.
Συγκεκριμένα, από άγνωστη προς το παρόν αιτία, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση περίπου στις 22:30.
Η κινητοποίηση ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν κι επιχείρησαν 48 πυροσβέστες με 3 τμήματα πεζοπόρου και 13 οχήματα. Παράλληλα, υπήρξε συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.
Όπως αναφέρει το gegonotanews.gr, o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου κ. Ραμματάς άφησε υπόνοιες ότι πιθανότατα η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού, καθώς όπως είπε η ώρα που ξέσπασε είναι «ύποπτη».
Σημειώνεται ότι για το περιστατικό διενεργεί έρευνα το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαγνησίας.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.