Παραλίγο τραγωδία το πρωί της Τετάρτης σε χωριό του Ηρακλείου με έναν άνδρα να μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο έχοντας δεχθεί σκάγια στην κοιλιακή χώρα.
Όλα έγιναν γύρω στις 9:00 το πρωί σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας όταν δύο άντρες 63 και 53 ετών είχαν πάει στην περιοχή για κυνήγι.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 63χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον 53χρονο ξάδελφό του με συνέπεια να τον τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα.
Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
Σημειώνεται πως ο 63χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.