Την τεχνολογία επιστράτευσε στην προσπάθειά του να αποφύγει ανεπιθύμητες «επισκέψεις» ένας... high tech αλλοδαπός που καλλιεργούσε μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία σε ένα εγκαταλελειμμένο αγροτεμάχιο σε περιοχή της Άρτας, καθώς την επιτηρούσε μέσω... κάμερας!
Ο δράστης είχε στήσει στην κορυφή ενός δένδρου μια κάμερα παρακολούθησης με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ, το οποίο εξασφάλιζε την συνεχή τροφοδότησή της με ενέργεια. Η κάμερα κάλυπτε σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της πλήρως οργανωμένης φυτείας, όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την εντόπισαν και, ύστερα από συστηματική έρευνα, έφτασαν στα ίχνη του αλλοδαπού που την είχε εγκαταστήσει.
Ο καλλιεργητής συνελήφθη και τα 63 δενδρύλλια ύψους 0,50 ως 2,60 μέτρων κατασχέθηκαν, όπως και μια πλαστική δεξαμενή νερού και ένα λάστιχο για το πότισμά τους και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ωστόσο ερευνάται αν είχε προλάβει να τρυγήσει την φυτεία και να διακινήσει την παραγωγή της κάνναβης.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους