Κώστας Ηλιάκης: Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον σμηναγό στην Κάρπαθο - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

Κώστας Ηλιάκης: Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον σμηναγό στην Κάρπαθο - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

Oι εκδηλώσεις περιλάμβαναν επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του πρωτοσύγκελου Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιου Χριστοδουλάκη, κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του ήρωα και τιμητικές διελεύσεις ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών F-16 πάνω από το χώρο των εκδηλώσεων

iliakis
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης συνδιοργάνωσαν το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και οι δήμοι Καρπάθου και Χανίων, για τη συμπλήρωση 17 ετών από τον θάνατο κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, του ήρωα σμηναγού (Ι) Κώστα Ηλιάκη, στο χώρο του μνημείου του, στο λιμάνι της Καρπάθου.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του πρωτοσύγκελου Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιου Χριστοδουλάκη ως εκπρόσωπου του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου Αμβροσίου, κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του ήρωα και τιμητικές διελεύσεις ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών F-16 πάνω από το χώρο των εκδηλώσεων.

Δείτε βίντεο

Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης του Ήρωα Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη στην Κάρπαθο


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο δήμαρχος Καρπάθου Ιωάννης Νισύριος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο αδελφός του πεσόντα ήρωα Φίλιππος Ηλιάκης.

Δείτε φωτογραφίες

iliakis1
iliakis2
iliakis3
iliakis4
iliakis5
Κλείσιμο


Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, η έπαρχος Καρπάθου - Ηρωικής Νήσου Κάσου Καλλιόπη Νικολαΐδου, ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεώργιου Χατζημάρκου, ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας, ο υποδιοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) υποστράτηγος Σταύρος Τζουμερκιώτης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη και ο αρχιεπιστολέας ΓΕΝ υποναύαρχος Γεώργιος Φλώρος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ καθώς και συγγενείς του Κωνσταντίνου Ηλιάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Το... χιούμορ του Λαζόπουλου: «20 πόντους στον λαιμό του έφτασε, ο ΣΥΡΙΖΑΣ έσκασε κάτω σαν καρπούζι» - Δείτε βίντεο

Ελεύθερη, χωρίς βραχιολάκι αλλά με περιοριστικούς όρους η Εύα Καϊλή

Νεκρός ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό - Τον βρήκαν μετά από τρεις ημέρες


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης