Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Σοφίας – Ειρήνης που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Σοφία – Ειρήνη ήταν ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά και καθόταν στα πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας - Δείτε βίντεο
Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία της 32χρονης Σοφίας – Ειρήνης Ταχμαζίδου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Κολχικό Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει τοthes.gr, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκκλησία, θέλοντας να τιμήσει τη νεαρή γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημαστα Τέμπη. Στο τέλος της τελετής έψαλαν το «Χριστός Ανέστη».
Η Σοφία – Ειρήνη ήταν ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά. Στην αμαξοστοιχία επέβαινε στα πρώτα βαγόνια. Αν και ήταν στη λίστα των αγνοουμένων, ταυτοποιήθηκε μετά από αρκετές ημέρες.
Στο δυστύχημα και άλλος ένας πολίτης του δήμου Λαγκαδά, ο Νικήτας Καραθεοδώρου έχασε τη ζωή του.
Σε συλλυπητήριο μήνυμα ο δήμος Λαγκαδά αναφέρει:
«Η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά εκφράζει σύσσωμη την βαθιά της οδύνη και τα θερμά συλλυπητήριά της στις οικογένειες των δύο νεαρών συνδημοτών μας, του Νικήτα Καραθεοδώρου και της Σοφίας Ταχμαζίδου που χάθηκαν τόσο άδικα στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου.
Η Σοφία και ο Νικήτας, δύο νέα παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες, μαζί με δεκάδες ακόμα νεαρά άτομα που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία, έφυγαν τόσο ξαφνικά μα και τόσο άδικα από τη ζωή με τον πιο φρικτό τρόπο. Εμείς δεν έχουμε παρά να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των συνδημοτών μας, που πλέουν έχουν να ανέβουν έναν Γολγοθά».
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.