Βιασμός 12χρονης: «Είναι καλά τα λεφτά, θα είναι σταθερός σου» της είπε ο Μίχος για τον δερματολόγο

Βιασμός 12χρονης: «Είναι καλά τα λεφτά, θα είναι σταθερός σου» της είπε ο Μίχος για τον δερματολόγο

Πώς την έστειλε ο Μίχος στον οδοντοτεχνίτη - Ο άντρας που αιμορραγούσε στα γεννητικά όργανα, εκείνος με το παράνομο όπλο και ο «Γιώργος»

mixos-mm
Όλη την 5η κατάθεση της 12χρονης απο τον Κολωνό που στάθηκε η αιτία να συλληφθεί ο δερματολόγος και τέσσερα ακομη άτομα, την περασμένη Τετάρτη, αποκαλύπτει το protothema.gr.

Μέσα από τις 23 σελίδες της απομαγνητοφωνημένης κατάθεσης που έδωσε στις 21:00 της 3ης Φεβρουαρίου, στο «Δωμάτιο Δικανικής Εξέτασης Ανήλικων Θυμάτων» του 8ου ορόφου της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, το κοριτσάκι, ξετυλίγει όλο το κουβάρι της ζοφερής αυτής υπόθεσης.

Τι λέει για τον δερματολόγο, έναν οδοντίατρο-οδοντοτεχνίτη που ακομη δεν έχει συλληφθεί, τον «περίεργο» πελάτη, τον πελάτη που έστελνε τη σύζυγο και την 6χρονη κόρη του στην πλατεία για να τη βιάσει στο σπίτι του και κουβαλούσε ένα παράνομο πιστόλι και για τον περίφημο Γιώργο, για τον οποίο ο Μίχος, αν και είπε πως ήταν ο άνθρωπος που είχε συνευρεθεί πριν από αυτόν, το παιδί ξεκαθαρίζει πως ήταν ο πρώτος μετά τον βιασμό από τον Μίχο και όχι ο πρώτος πριν τον Μίχο.

Το παιδί, χωρίς περιστροφές και αποφασισμένο να δώσει ονόματα, διαδικτυακά προφίλ και διευθύνσεις, ανακαλεί στη μνήμη του όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί.

Για τον δερματολόγο, θυμάται τα πάντα. Πώς τον συνάντησε μετα απο προτροπή του Μίχου, όταν πήγε και τον βρήκε στο ιατρείο του για να τη βιάσει αρκετές φορές την ώρα μάλιστα που, γύρω στις 7 το απόγευμα, όταν συνήθως κλείνονταν τα ραντεβού, περίμεναν στον προθάλαμο οι ασθενείς του. «Πήγαινε και μίλα του. Είναι καλά τα λεφτά! Θα είναι ένας σταθερός σου!» της ειχε πει ο Ηλίας Μίχος. Μάλιστα, για έναν πελάτη αναφέρει πως τον είχε πλησιάσει, προκειμένου να της μάθει να οδηγεί μηχανάκι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Μίχος της είχε πει να πάει να τον βρει, έτσι ωστε να της δίνει το μηχανάκι για να το οδηγεί…

Για τον οδοντίατρο-οδοντοτεχνίτη, λέει ότι ο τρόπος με τον οποίο τον προσέγγισε ήταν παρόμοιος με αυτόν του δερματολόγου. «Με έστειλε να του χτυπήσω το κουδούνι» είπε το κοριτσάκι.

Κλείσιμο
Για τον πελάτη με την κόρη την 6χρονη και τη σύζυγο που είχε το παράνομο όπλο, ανέφερε ότι έχει φωτογραφία με το όπλο, το οποίο το είχε στο πάτωμα και το κοριτσάκι το τράβηξε φωτογραφία, ενώ είπε ότι έπαιζε με την κόρη του στην πλατεία. Όταν αυτός ξεκίνησε να την βιάζει, έστελνε το ανήλικο παιδί του και τη γυναίκα του για να παίξει και αυτός τη βίαζε στο ίδιο του το σπίτι.

Ανατριχιαστική είναι και η περιγραφή που κάνει για άλλον έναν πελάτη ο οποίος, όπως είπε, είναι Αλβανός Ρομά, για τον οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι την είδε στο μαγαζί του Μίχου και τότε του είπε: «Αφού την έχεις εδώ να καθαρίζει, δεν μου τη δίνεις και μένα;». Όπως είπε το παιδί, ο συγκεκριμένος τύπος τη βίασε δύο φορές και της έδωσε 30 ευρώ.

Για τον διαβόητο Γιώργο, είπε ότι πρόκειται για έναν τύπο, ο οποίος έχει οικογένεια, έναν γιο, έχει ένα σκύλο άσπρο μικρό, κυκλοφορεί με Μερσεντές μπλε και έχει και ένα μηχανάκι. Ερχόταν, είπε, και ψώνιζε από τον Μίχο. Μάλιστα, ο ίδιος ο Μίχος της είχε πει ότι έχει μια καλή δουλειά σε εταιρεία.

Κλείνοντας την κατάθεσή του, το κοριτσάκι αισθάνθηκε την ανάγκη να αναφερθεί στη μητέρα της και για αλλη μια φορά να την βγάλει από το «κάδρο» της ενοχής, επαναλαμβάνοντας: «Ο Μίχος ξέρει ποια είναι η αλήθεια για τη μαμά μου…».

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: Πρώτος θάνατος παιδιού από στρεπτόκοκκο Α στην Ελλάδα

Μύκονος: 10 λεπτά διήρκεσε ο καβγάς του 33χρονου με τον 34χρονο Αλβανό που δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ορκίστηκε πίστη στους νεοναζί του Κιέβου» - Φουλ επίθεση της Μόσχας στον Μπάιντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης