Action 24, η ενημέρωση σε πρώτο πλάνο

Action 24, η ενημέρωση σε πρώτο πλάνο

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Δεκέμβριου στις 06:00

Action-24_Πρεμιερα-τη-Δευτερα-5-Δεκεμβριου-στις-06_00_Photo-_1_
Το Action 24 κάνει πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2022 στις 06:00 και βάζει την ενημέρωση σε πρώτο πλάνο.

Στο νέο Action 24 η ενημέρωση βρίσκει τη θέση της στο τηλεκοντρόλ γιατί θα είναι παντού όπου υπάρχουν ειδήσεις: στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον αθλητισμό! Ειδήσεις, γεγονότα, αναλύσεις, αλλά και όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας στους δέκτες μας από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ. Άμεσα, έγκυρα, με γνώση και με άποψη για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο!

Το πρόγραμμα του μοναδικού αμιγώς ενημερωτικού τηλεοπτικού σταθμού στη χώρα συνθέτουν ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων βραδινά talk shows και late night shows.

Καθημερινά, ξεκινώντας από τις 06:00 και μέχρι τις 10:00 την πρώτη καλημέρα θα λένε ο Γιώργος Κακούσης με την Άννα Λιβαθηνού. Τη σκυτάλη παίρνουν μέχρι τις 13:00 ο Νίκος Υποφάντης και η Μιλένα Ηλιοπούλου. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας θα παρουσιάζει η Ιωάννα Βάσσου στις 13:00 και στις 19:00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Βασίλης Τσεκούρας ως παρουσιαστής θα σχολιάζει την επικαιρότητα με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Ανδριάννα Ζαρακέλη.

Κλείσιμο
Όταν οι άλλοι σταματούν, η ενημέρωση στο Action 24 συνεχίζεται, αφού κάθε βράδυ στις 22:00, ο Γιώργος Πιέρρος μαζί με την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Δημήτρη Τάκη θα αναλύουν την επικαιρότητα με καλεσμένους κεντρικά πρόσωπα από την πολιτική ζωή της χώρας.
Τα γεγονότα και οι ειδήσεις δεν σταματούν το Σαββατοκύριακο, το ίδιο και η ενημέρωση στο Action 24. Σάββατο και Κυριακή μας καλημερίζουν με θέματα επικαιρότητας η Μαρία Αραμπατζή και ο Θόδωρος Βγενής, ενώ την ενημέρωση συνεχίζει με κοινωνική θεματολογία η Ανθή Σαλαγκούδη και ο

Γιώργος Παγάνης. Η ενημέρωση του Σαββατοκύριακου πλαισιώνεται με την Νικόλ Ποφάντη που θα παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και τη Βάσω Μητρομάρα που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου Action 24, ο Γιάννης Σαραντάκος, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, αναφέρει: «Σε μια εποχή που τα γεγονότα και οι ειδήσεις μας κατακλύζουν καθημερινά, η ενημέρωση είναι επιτακτική και όχι προαιρετική ανάγκη. Στο Action 24 εκτός από την αμεσότητα και την εγκυρότητα που τα θεωρούμε προαπαιτούμενα, φέρνουμε στην ενημέρωση άποψη και σχολιασμό, μέσα από μια ομάδα καταξιωμένων δημοσιογράφων. Στόχος μας είναι η ενημέρωση να παραμένει σε πρώτο πλάνο και εργαζόμαστε όλοι με αφοσίωση γι’ αυτό το σκοπό.»
Η ενημέρωση βρίσκει τη θέση της στο τηλεκοντρόλ, από την Δευτέρα 5 Δεκέμβριου!

Action 24 με την αλήθεια σε πρώτο πλάνο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης