Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους σήμερα στη 33η τακτική ανακρίτρια ένας 39χρονος κι ένας 35χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεσητης 12χρονης από τον Κολωνό.
Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν λάβει προθεσμία την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να απολογηθούν για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος κατηγορούμενος ο οποίος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, κατά την απολογία του υποστήριξε πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση στην οποία δε συνεβρέθηκε μαζί της.
Τέλος, τρεις φορές φέρεται να έχει συναντήσει και κακοποιήσει τη 12χρονη ο 35χρονος εισοδηματίας, ο οποίος επίσης προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι