Βιασμός 12χρονης: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δύο νέοι κατηγορούμενοι
Θα απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη
Βασιλική Κόκκαλη
Προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους έλαβαν οι δυο νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.
Η προθεσμία που τους δόθηκε από την ανακρίτρια είναι για την ερχόμενη Τρίτη.
Και οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, συνελήφθη ένας Έλληνας 55 ετών, ηλεκτρολόγος και παντρεμένος με ένα παιδί, ενώ εκκρεμεί προς εκτέλεση άλλο ένα ένταλμα σύλληψης.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.