Πήρε... ανάποδες ένας 35χρονος Έλληνας από χωριό του Δήμου Χερσονήσου, όταν ένας υπάλληλος στο μπαρ όπου διασκέδαζε μαζί με τη φίλη του τού συνέστησε σε φιλικό τόνο να αποχωρήσει, καθώς ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και το έριξε στις... μπαλωθιές προκαλώντας αναστάτωση!
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο 35χρονος άρχισε να πυροβολεί έξω από το μπαρ και μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στην πινακίδα ενός παρακείμενου καταστήματος, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Αμέσως μετά, ο «πιστολέρο» τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλεξαν τρεις κάλυκες από πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm και εξέτασαν το οπτικό υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες των γύρω καταστημάτων. Ο 35χρονος ταυτοποιήθηκε από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.