Συνελήφθη κατάδικος για τον βιασμό 19χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής.
Όπως αποκάλυψε το makthes.gr, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας σε ερημική παραλία της Κασσάνδρας.
Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 60 ετών που είναι τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας. Οι αρχές ήταν από νωρίς κοντά στην ταυτοποίηση και στη σύλληψη του άντρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη, χθες τον αναγνώρισε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας.
Ο κατάδικος είχε άδεια και κυκλοφορούσε στην περιοχή όταν είδε σε παραλία της 19χρονη να κάνει ηλιοθεραπεία μόνη της. Της επιτέθηκε και την βίασε, όπως καταγγέλλει η οικογένεια της.
Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και με περιπολικό μεταφέρθηκε η 19χρονη στη Θεσσαλονίκη για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ γρήγορα προχώρησαν στις έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.