Ο άτυχος μικρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου δυστυχώς κατέληξε – Ανεμβολίαστη η οικογένειά του - Πρόκειται για το δεύτερο θύμα σε αυτή την ηλικία στην περιοχή
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Φθιώτιδα μετά τον θάνατο ενός παιδιού από κορωνοϊό.
Πρόκειται για 14χρονο αγόρι ΑμεΑ, από περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, το οποίο νόσησε σοβαρά από την covid-19 και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο κορεσμός του ήταν στα φυσιολογικά όρια και πριν να νοσήσει στο 90 ενώ μαζί του νόσησε και όλη η οικογένειά του η οποία, φαίνεται να είναι ανεμβολίαστη.
Ο μικρός όπως μετέδωσε το lamiareport.gr, διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης γύρω στις 11 το πρωί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό.
Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά από την επικίνδυνη ασθένεια και το ίδιο απόγευμα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων. Δυστυχώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλη τη Φθιώτιδα.
Η Φθιώτιδα, έχει πληρώσει βαρύ τίμημα σε αυτό το κύμα της πανδημίας με τη μετάλλαξη «Δέλτα» η οποία «σάρωσε» την περιοχή και δυστυχώς ανάμεσα στα δεκάδες θύματα ήταν και δύο 14χρονα παιδιά.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή