Προκαλεί ο «ψευτογιατρός»: Κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και φώναξε «με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;»

Προκαλεί ο «ψευτογιατρός»: Κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και φώναξε «με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;»

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου για τη δεύτερη δίκη εναντίον του σχετικά με το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» - Κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών

pseytogiatros-arthro
«Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;», φώναξε σήμερα ο 48χρονος «ψευτογιατρός» μπαίνοντας συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη του για τις 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών και τις 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών.

Ωστόσο, η δίκη του διεκόπη για αύριο και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί για τη δεύτερη δικογραφία που υπάρχει βάρος του για «ξέπλυμα χρήματος». Εκεί, ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου,  ώστε να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του.

Ακόμη, ο κατηγορούμενος αποχωρώντας από τα δικαστήρια είπε στους δημοσιογράφους: «Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι' αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα».

Πάντως και σήμερα δικηγόροι που συμμετέχουν στη δίκη του «ψευτογιατρού» έθεσαν και πάλι ζήτημα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η ακροαματική διαδικασία για την τόσο σοβαρή αυτή υπόθεση. Ειδικά σήμερα, η αίθουσα όπου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί η  ακροαματική διαδικασία ήταν εξαιρετικά μικρή με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες και να δηλωθεί η πρόθεση των δικηγόρων να αποχωρήσουν αν δε βρεθεί λύση.

Ειδήσεις σήμερα:

H επόμενη πανδημία μπορεί να είναι πολύ πιο φονική, προειδοποιεί η δημιουργός του AstraZeneca

Αισιόδοξος ο Φάουτσι για τη μετάλλαξη Όμικρον - «Ενθαρρυντικές» οι πρώτες ενδείξεις

Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απολογείται ο «ψευτογιατρός» - Κινδυνεύει με νέα προφυλάκιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης