Δραματική είναι η κατάσταση στις φυλακές Διαβατώνστη Θεσσαλονίκη, όπου διαπιστώνεται έκρηξη των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Σύμφωνα με το GRTimes.gr, σήμερα, οι φυλακές μετρούν 60 ασθενείς με Covid-19, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει γνωστά 40, που αφορούσαν σε κρατούμενους.
Χθες εντοπίστηκαν επιπλέον 13 κρούσματα ενώ την Κυριακή άλλα οκτώ, φτάνοντας έτσι τον αριθμό στα 60.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα 58 κρούσματα εντοπίζονται σε κρατούμενους των φυλακών και τα άλλα δύο σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ τα πρώτα κρούσματα καταγράφηκαν στις 13 Νοεμβρίου.
Πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ενώ το προσωπικό του ιατρείου δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες που έχουν προκύψει.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.