Χασισοκαλλιεργητές διακινούσαν και κοκαΐνη στον Βόλο

Χασισοκαλλιεργητές διακινούσαν και κοκαΐνη στον Βόλο

Συνελήφθησαν και οι δυο  χασισοκαλλιεργητές

kalliergites_arthrou
Μια εβδομάδα μετά την σύλληψη του αλλοδαπού συνεργού του, συνελήφθη ένας 32χρονος χασισοκαλλιεργητής που διακινούσε και κοκαΐνη και εντοπίστηκε σε μια δύσβατη δασική περιοχή του Βόλου, όπου έκρυβαν μια μίνι χασισοφυτεία και σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών.

Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Λεχώνια του Βόλου, όταν ο σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε στο σπίτι του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,17 γραμμαρίων. Αυτή, όμως, ήταν η «κορυφή του παγόβουνου» καθώς στο δάσος κοντά στο σπίτι του Έλληνα συνεργού του είχαν βρεθεί οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 35 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε, δυο συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 56,37 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 515 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν και τον Έλληνα το πρωί της Τρίτης ενώ πήγαινε στην «καβάντζα» που διατηρούσε στο δάσος και τον ακινητοποίησαν. Στην κρυψώνα του, βρήκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 212,22 γραμμαρίων, ένα γυάλινο βάζο και δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 215,4 γραμμαρίων, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,35 ως 1,60 μέτρου και 18 κενές νάιλον συσκευασίες. Έτσι, μαζί με τον αλλοδαπό που κρατείται, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρεμιέρα για την αμερικανική «απόβαση» στην Αλεξανδρούπολη - Έφθασαν τα πρώτα ελικόπτερα

Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ: Με συνέντευξη στο Anadolu λέει «αντίο» η Ολλανδή δημοσιογράφος στην Ελλάδα

Καταγγελία εργαζομένων ΣΤΑΣΥ για το δυστύχημα στον Ηλεκτρικό: Η ίδια μηχανή είχε εκτροχιαστεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης