Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αλβανικής καταγωγής χωρίς δίπλωμα ο 21χρονος που σκότωσε τον ντελιβερά

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αλβανικής καταγωγής χωρίς δίπλωμα ο 21χρονος που σκότωσε τον ντελιβερά

Ο 21χρονος είχε δανειστεί το πολυτελές όχημα από ξάδερφό του ενώ δεν διαθέτει δίπλωμα - Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο νεαρός οδηγός δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ - Αφέθηκε ελεύθερος νωρίς το πρωί της Δευτέρας - Τι ερευνά η Τροχαία

delivery_thess_troxaio_xr
Ελεύθερος αφέθηκε αφότου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο 21χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα φαγητού τα ξημερώματα του Σαββάτου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος είναι αλβανικής καταγωγής και είχε δανειστεί το πανάκριβο γρήγορο αυτοκίνητο από ξάδερφό του. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν διαθέτει δίπλωμα, ενώ όπως προέκυψε έπειτα από τοξικολογικές εξετάσεις, ο 21χρονος δεν ήταν μεθυσμένος τη στιγμή του δυστυχήματος.

Η μητέρα του θύματος, ισχυρίστηκε νωρίτερα σήμερα στο Voria.gr ότι ο 21χρονος οδηγός πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και ότι η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ήταν πολύ μεγάλη.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του δυστυχήματος, που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 47χρονου, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε και συνελήφθη.

Μάλιστα, από χθες αργά το βράδυ η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του διανομέα.

Αυτή είναι η πορεία που ακολούθησε ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ

Κλείσιμο
Η μοιραία πορεία του ΙΧ που παρέσυρε τη μηχανή και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα


Μοτοπορεία ντελιβεράδων για τον άδικο χαμό του 47χρονου 

Στο μεταξύ, συγκέντρωση μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το πρωί διανομείς, αποτίοντας φόρο τιμής στην μνήμη του 47χρονου συναδέλφου τους.

Μετά τη συγκέντρωση οι διανομείς έκαναν μηχανοκίνητη πορεία σε δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Μηχανοκίνητη πορεία


Σε δηλώσεις που έκαναν εκπρόσωποί τους, στάθηκαν -μεταξύ άλλων- στις επικίνδυνες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά στους δρόμους οι εργαζόμενοι στον κλάδο, τονίζοντας την ανάγκη να ληφθούν μέτρα για να μπορούν να εργάζονται σε πιο ασφαλείς συνθήκες. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θάνατο του διανομέα



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θάνατο του διανομέα


5416240
5416241
5416242


Τι ερευνά η Τροχαία

Κάποια από τα ερωτήματα στα οποία καλείται να δώσει απάντηση η προανάκριση είναι εάν ο οδηγός παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες κι εάν τη στιγμή της φονικής παράσυρσης έκανε κόντρα με κάποιο άλλο αυτοκίνητο, όπως καταγγέλλεται.

Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πάντως, από τα μέχρι στιγμής δεδομένα της δικογραφίας δεν επιβεβαιώνεται ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο ενδεχόμενο. 

Με την ολοκλήρωση της προανάκρισης, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές για τον καταλογισμό των ποινικών ευθυνών εις βάρος του οδηγού.

Ειδήσεις σήμερα

Η οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας στη Μακρινίτσα ζητάει να αλλάξει το επίθετο του παιδιού της

Να δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση ζητά η οικογένεια του 71χρονου που ξυλοκοπήθηκε από μποξέρ

Ο κόσμος δεν είχε να φάει φακή και η τηλεόραση έδειχνε συνταγές για... πάπια Πεκίνου, δηλώνει στο Gala ο Νίκος Ψαρράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης