Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα - Καθυστερήσεις στην Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα - Καθυστερήσεις στην Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων

Η κίνηση τώρα στους δρόμους: Live εικόνα - Αυξημένη κίνηση, αλλά με συνεχή ροή στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών - Μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Αθηνών -  Σουνίου, στο ρεύμα προς Αθήνα και στη λεωφόρο Μαραθώνος, επίσης, στο ρεύμα προς Αθήνα

athinon-korinthou-kinisi
Αυξημένη αλλά χωρίς σημαντικά προβλήματα καταγράφεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα όπου τις επόμενες ώρες η κίνηση στο ρεύμα εισόδου θα κορυφωθεί από την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, μέχρι αυτήν την ώρα τα διόδια της Ελευσίνας έχουν περάσει περισσότερα από 34.000 αυτοκίνητα, 20% περισσότερα από πέρσι, ενώ η κυκλοφορία στο τμήμα Ελευσίνας - Κόρινθος είναι αυξημένη και τα οχήματα πηγαίνουν με χαμηλές ταχύτητες, αλλά με συνεχή ροή.

Στα διόδια Αφιδνών η κατάσταση της κυκλοφορίας είναι περίπου ίδια και από το πρώι έχουν επιστρέψει περισσότερα από 28.200 αυτοκίνητα με 5,6% αυξημένη κίνηση σε σxέση με πέρσι, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά με μικρές καθυστερήσεις κατά διαστήματα στο ρεύμα προς Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως σε ισχύ από τις 4 το μεσημέρι και έως τις 11 το βράδυ, βρίσκεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας στα εθνικά οδικά δίκτυα των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του ενάμισι τόνου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, 17:00, απόγευμα Δευτέρας, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα,  από το ύψος των Μεγάρων. 

Κίνηση στο ρεύμα εισόδου και επί της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Αττικής Οδού, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στην λεωφόρο Αθηνών-  Σουνίου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Μποτιλιάρισμα και στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Αθήνα.

LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Δείτε εικόνα της κίνησης τώρα μέσω του χάρτη της Google

kinisistousdromous-megara-triimeroagioupneumatos

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Όταν ο πιλότος κατέθετε στους αστυνομικούς για την «χαρούμενη οικογένειά του» με την Καρολάιν

Γερμανία: «Κοινωνικό πείραμα» με βασικό εισόδημα 1.200 ευρώ χωρίς εργασιακές υποχρεώσεις

Euro 2020: Η πιο «καυτή» fan της Πολωνίας έφερε γούρι στον Λεβαντόφσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης