Τροχαίο ατύχημασημειώθηκε γύρω στις 12 της Παρασκευής έξω ακριβώς από την είσοδο - έξοδο της Ελληνικής Βουλής, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην πύλη της Βουλής όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, τη στιγμή που επιχείρησε να βγει στη Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Αξιζεί να αναφερθεί πως ο οδηγός της μοτοσυκλέτας φορούσε κράνος και το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε έχοντας τις αισθήσεις του, παρά την σφοδρή σύγκρουση.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.