Το αδιαχώρητο επικρατεί στoυς δρόμους της Θεσσαλονίκης από το πρωί με εκατοντάδες ανθρώπους να σχηματίζουν ουρέςέξω από τα καταστήματα ένδυσης στο κέντρο της πόλης.
Όπως είναι λογικό, οι αποστάσεις μεταξύ των καταναλωτών, που αναμένουν στις ουρές για να κάνουν τα ψώνια τους, στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν τηρούνται, ενώ και η παρουσία της αστυνομίας είναι αρκετά διακριτική χωρίς να γίνονται εκτεταμένοι έλεγχοι.
Αυτή είναι η εικόνα επικρατεί στο κέντρο της πόλης ήδη από νωρίς το πρωί, με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, με την μεγαλύτερη μερίδα των καταναλωτών να αποτελείται από νέους και παιδιά.
Οι συγκεκριμένες εικόνες καταγράφονται σήμερα Σάββατο τη στιγμή μάλιστα που η αγορά θα είναι και αύριο ανοιχτή για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κόσμου.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.