Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 46χρονος ποδηλάτης, που κινούνταν στην περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), παρασύρθηκε υπό άγνωστες συνθήκες από αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Δυστυχώς ο 46χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.
Κατά πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος, ενώ παραδόθηκε λίγο αργότερα στις αρχές.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.