Κοζάνη: Τραγικός θάνατος 65χρονης - Καταπλακώθηκε από καρότσα γεμάτη ξύλα
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης
Μία 65χρονη γυναίκα στη Μεταμόρφωση Κοζάνης βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από καρότσα γεμάτη ξύλα. Σύμφωνα με το kozanimediaτο περιστατικό σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες το μεσημέρι της Τετάρτης.
To τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών, με μικρή «φρέζα», με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ατύχημα, καθώς “έφυγε” ο πύρρος, τη στιγμή που η άτυχη γυναικα βρισκόταν ακριβώς δίπλα στην καρότσα, που ήταν φορτωμένη με ξύλα, που έπεσαν επάνω στην 65χρονη.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας Κοζάνης, που εξέτασαν για αρκετή ώρα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα. Η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία κατάγεται από τα Αλωνάκια, μεταφέρθηκε το απόγευμα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.