Ένας άνθρωπος με ήθος και κύρος στη Ναυτιλία την οποία υπηρέτησε τόσο ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού όσο και ως ιστορικό στέλεχος της HELMEPA ολοκλήρωσε την θητεία του μετά από 38 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της HELMEPA, το οποίο έλαβε χώρα την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020, ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία με τον Δημήτρη Μητσάτσο έφθασε στο τέλος της.
Το Newmoney επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μητσάτσο ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται για απόλυση. Δεν αποχώρησα μόνος μου. Με ρώτησαν αν ήθελαν να παραιτηθώ ή να με απολύσουν. Τους απάντησα ότι δεν γίνεται να παραιτηθώ από κάτι που δημιούργησα. Η απόλυσή μου μετά από 38 χρόνια αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από το 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο».
Ο ίδιος έστειλε επιστολή σε φίλους και συνεργάτες όπου στην τρίτη παράγραφο κάνει λόγο «για απομάκρυνση απο το ΔΣ». Στο Newmoney είπε: «Δεν είναι απομάκρυνση απλώς δεν ήθελα στην επιστολή αυτή να γράφω τη λέξη απόλυση».
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!