Τα έντονα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας 51χρονος τον έφεραν σε κατάσταση αμόκ και κατακρεούργησε κυριολεκτικά τη μητέρα και την δίδυμη αδελφή του μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο, ενώ στην συνέχεια αυτοτραυματίστηκε!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης χρησιμοποίησε πέντε διαφορετικά μαχαίρια. Τα δύο μάλιστα έσπασαν, κάτι που μαρτυρά και τη μανία που τον είχε κυριεύσει εκείνη την στιγμή. Το μικρότερο σε μήκος μαχαίρι είχε μήκος λεπίδας 10 εκατοστά και το μεγαλύτερο 15 εκατοστά.
Υπενθυμίζεται, πως ο 51χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου, έχοντας αυτοτραυματισθεί και έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.
Το άνευ προηγουμένου μακελειό έγινε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο δράστης, που φέρεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων, κατάφερε περισσότερες από 15 μαχαιριές σε όλο το σώμα και το λαιμό της 90χρονης μητέρας του και αμέσως μετά μαχαίρωσε την δίδυμη αδελφή του στον τράχηλο και τα χέρια.
Οι περίοικοι άκουσαν τις κραυγές πόνου των δύο γυναικών και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου η ηλικιωμένη υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της, παρ’ όλο που οι γιατροί την έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή. Η 51χρονη κόρη και αδελφή του δράστηνοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική ελαφρά τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.