Η gallery boutique όπου οικολογική συνείδηση και μόδα συναντιούνται

Η gallery boutique όπου οικολογική συνείδηση και μόδα συναντιούνται

Το ‘ergon Mykonos είναι η ξεκάθαρη ματιά σε μία νέα στάση ζωής

BD9B76E1-712E-4671-B65C-22AE36E1E24D
Η οικολογική συνείδηση συναντά την μόδα στην νέα gallery boutique της οδού Θησέως, όπου η ιδέα για έναν χώρο όπου η καλλιτεχνική δημιουργία συναντά την μόδα, η urban αισθητική φλερτάρει το καλοκαίρι και το lifestyle γίνεται προσιτό, έγινε πραγματικότητα.

Στον πρώτο όροφο ενός παλιού νεοκλασικού κτηρίου με μεγάλα παράθυρα και θέα την σύγχρονη Αθήνα οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν κάνοντας το shopping μια εύκολη και χαλαρή εμπειρία που αξίζει να ζήσετε.
70C33FFE-C64E-4225-9CE7-7DFD419D83EF

Στον χώρο τoυ showroom που μοιάζει περισσότερο με οίκο παρά με boutique οι «καλεσμένοι» μπορούν να βρουν σε αποκλειστική διάθεση όλα τα προϊόντα homewear του brand αλλά και να μάθουν πως κατασκευάζονται οι χειροποίητες iconic εσπαντρίγιες της ‘ergon Mykonos.
656B0D49-8C29-4DB9-92D3-7C787F6EBA58
Κλείσιμο

Σε μια διαρκή αναζήτηση λύσεων συμβατών με τις συνθήκες της αγοράς στο χώρο της μόδας η ‘ergon Mykonos πάει ένα βήμα μπροστά και οραματίζεται κάθε δημιουργία της ως μοναδική που λίγοι εκλεκτοί θα φορέσουν. Κάθε σχέδιο αριθμεί 50 κοπές και αντιμετωπίζεται σαν έργο τέχνης. Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία παραγωγής παραμένει χαμηλή και τίποτα δεν κατασκευάζεται σε πλεόνασμα.
DSC_0010

Τα υφάσματα και τα patterns της Collection 2020 αναπροσαρμόζονται για να αναδείξουν τα σύμβολα, τα μοτίβα και τα εικαστικά της βυζαντινής εποχής αναβιώνοντας τη σύνδεση δυο κόσμων: ανατολής και δύσης. Επιβλητική, εμβληματική, συμβολική και έντονα καλλιτεχνική η νέα Collection εμπνέεται το Βυζάντιο και προσαρμόζεται στην σύγχρονη κουλτούρα που κάνει fast forward στο μέλλον.
E995B05C-CF7A-4272-91B0-2B91E6F53FEF

Το ελληνικό βαμβάκι, η βιώσιμη μόδα, τα οργανικά και φυσικά νήματα, η χαμηλή παραγωγή, ο μηχανικός αργαλειός, οι Έλληνες καλλιτέχνες, οι χειροποίητες εσπαντρίγιες αλλά και το όραμα για ένα ξεκάθαρο brand dna είναι αυτό που διαφοροποιεί και κατατάσσει το ‘ergon Mykonos στην πρώτη γραμμή των ελληνικών lifestyle designer brands.
diako1
diako2


Ειδήσεις σήμερα: 

«Ρωτήστε τον πατέρα μου» απαντά ο Μπόρις για την «ανταρσία» του πατέρα του Στάνλεϊ

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στη Τουρκία

Μητσοτάκης: Θα μας βρουν απέναντι όσοι έχουν παρερμηνεύσει το δικαίωμα στη δημόσια συνάθροιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης