Ο 23χρονος Γιώργος Μ. είναι ο φοιτητής που έχασε τη ζωή τουστη θαλάσσια περιοχή νότια του Νομού Ηρακλείου. Ο νεαρός -γεννημένος τον Γενάρη του 1997- ήταν φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τμήμα επιστήμης υπολογιστών στο Ηράκλειο και ζούσε στην Κρήτη τα τελευταία 4 χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το creta24.gr, ο 23χρονος λάτρευε τη θάλασσα και η αγάπη του αυτή ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες μετέτρεψαν τη θάλασσα σε υγρό τάφο για τον νεαρό φοιτητή.
Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του που ενημερώθηκαν για το χαμό του δικού τους ανθρώπου λίγες ώρες μετά το συμβάν ενώ βρίσκονται μακριά από την Κρήτη. Το μέγεθος της τραγωδίας γίνεται μεγαλύτερο καθώς ο άτυχος Γιώργος ήταν μοναχοπαίδι.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.