Δάσκαλοι κατά Σκούφα: «Ψεκασμένο το επιχείρημά» της για τα «αγγλικά στα νηπιαγωγεία»

Δάσκαλοι κατά Σκούφα: «Ψεκασμένο το επιχείρημά» της για τα «αγγλικά στα νηπιαγωγεία»

«Εμείς δεν έχουμε ψεκασμένα επιχειρήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Πετράκης για επιχείρημα που ανέπτυξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την «εκμάθηση» Αγγλικών στο νηπιαγωγείο

skoufa_syriza
«Μη μας συνδέετε με αυτά που είπε η κ. Σκούφα, εμείς δεν έχουμε ψεκασμένα επιχειρήματα», δήλωσε στον Status ο γενικός γραμματέας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Σταύρος Πετράκης, με αφορμή επιχείρημα που ανέπτυξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα στη Βουλή, σχετικά με την «εκμάθηση» Αγγλικών στο νηπιαγωγείο.

Ο κ. Πετράκης συμπλήρωσε ότι «μας υποτιμά πάρα πολύ όλους αυτή η επιχειρηματολογία της, υπάρχουν σοβαρότερες προσεγγίσεις στον χώρο της κ. Σκούφα, όπως αυτή του κ. Φίλη».

Ο κ. Πετράκης σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι και η ΔΟΕ και οι πανεπιστημιακοί τάχθηκαν κατά της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας στα νηπιαγωγεία, γιατί δεν είναι η κατάλληλη ηλικία για κάτι τέτοιο.

Σταύρος Πετράκης - STATUS FM 107.7


«Οι πρόεδροι των παιδαγωγικών τμημάτων όλης της χώρας, τάχθηκαν κατά της εισαγωγής των αγγλικών στα νηπιαγωγεία», τονίζοντας, ότι στην προσχολική εκπαίδευση, μόνο η Πολωνία και η Κύπρος έχουν ξένη γλώσσα.

Σκούφα: Τα αγγλικά μπαίνουν στα νηπιαγωγεία για να εξυπηρετήσουν αμερικανικά συμφέροντα
Κλείσιμο


«Δεν μπορεί η κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας να ακούει τους ειδικούς, αλλά να μην το κάνει σε άλλα θέματα, δεν υπάρχει μόνο ο Τσιόδρας στην υγεία, υπάρχουν και σε άλλους τομείς ειδικοί και η κ. Κεραμέως δεν τους έχει συμβουλευτεί στον τομέα της Παιδείας», δήλωσε τέλος ο κ. Πετράκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση

Άγρια συμπλοκή με καδρόνια μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Προκλητικό και αντιπαραγωγικό το μνημόνιο Τουρκίας - Λιβύης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης