Δάσκαλοι κατά Σκούφα: «Ψεκασμένο το επιχείρημά» της για τα «αγγλικά στα νηπιαγωγεία»
«Εμείς δεν έχουμε ψεκασμένα επιχειρήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Πετράκης για επιχείρημα που ανέπτυξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την «εκμάθηση» Αγγλικών στο νηπιαγωγείο
«Μη μας συνδέετε με αυτά που είπε η κ. Σκούφα, εμείς δεν έχουμε ψεκασμένα επιχειρήματα», δήλωσε στον Status ο γενικός γραμματέας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Σταύρος Πετράκης, με αφορμή επιχείρημα που ανέπτυξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα στη Βουλή, σχετικά με την «εκμάθηση» Αγγλικών στο νηπιαγωγείο.
Ο κ. Πετράκης συμπλήρωσε ότι «μας υποτιμά πάρα πολύ όλους αυτή η επιχειρηματολογία της, υπάρχουν σοβαρότερες προσεγγίσεις στον χώρο της κ. Σκούφα, όπως αυτή του κ. Φίλη».
Ο κ. Πετράκης σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι και η ΔΟΕ και οι πανεπιστημιακοί τάχθηκαν κατά της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας στα νηπιαγωγεία, γιατί δεν είναι η κατάλληλη ηλικία για κάτι τέτοιο.
«Οι πρόεδροι των παιδαγωγικών τμημάτων όλης της χώρας, τάχθηκαν κατά της εισαγωγής των αγγλικών στα νηπιαγωγεία», τονίζοντας, ότι στην προσχολική εκπαίδευση, μόνο η Πολωνία και η Κύπρος έχουν ξένη γλώσσα.
«Δεν μπορεί η κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας να ακούει τους ειδικούς, αλλά να μην το κάνει σε άλλα θέματα, δεν υπάρχει μόνο ο Τσιόδρας στην υγεία, υπάρχουν και σε άλλους τομείς ειδικοί και η κ. Κεραμέως δεν τους έχει συμβουλευτεί στον τομέα της Παιδείας», δήλωσε τέλος ο κ. Πετράκης.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.