Αμάντα Σέιφριντ: Ντίβα νέας κοπής

Αμάντα Σέιφριντ: Ντίβα νέας κοπής

Δηλώνει λάτρης των τζιν, αλλά όταν ντύνεται με Gucci και Armani μεταμορφώνεται σε σταρ του παλιού Χόλιγουντ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
seyfried_arthro
Η Αμάντα Σέιφριντ έχει κάτι από την παλιά χολιγουντιανή αίγλη, τότε που οι σταρ έδειχναν μεγαλύτεροι από τη ζωή, ίσως γιατί δεν υπήρχε η υπερέκθεση στα social media που φέρνει τη δική τους ζωή στα μέτρα της δικής μας. Οχι ότι εκείνη απέχει από τα κοινωνικά δίκτυα. Απλώς όταν φοράει τα καλά της πάνω στο κόκκινο χαλί, θυμίζει σταρ του -παλιού- σινεμά.

Ισως και γι’ αυτό επιλέχθηκε για τον ρόλο της Μάριον Ντέιβις, της σταρ των 20s, στην ταινία «Mank» του 2020, το biopic του Χέρμαν Μάκιενβιτς. Η Σέιφριντ ήταν τόσο πειστική, που κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Οσκαρ. Μάλλον όμως η ενσάρκωση αληθινών προσώπων τής φέρνει γούρι, γιατί το φετινό Emmy το κράτησε περιχαρής στα χέρια της για την ερμηνεία της στη μίνι σειρά του Disney+, «The Dropout», όπου υποδύεται την Ελίζαμπεθ Χολμς, την Αμερικανίδα επιχειρηματία που καταδικάστηκε για απάτη.
The Dropout | Trailer | Hulu


Lead Actress in a Limited or Anthology Series or Movie: 74th Emmy Awards

Η Αμάντα, όταν δεν περιφέρεται πάνω στο κόκκινο χαλί, προτιμάει το casual look και ειδικά τα τζιν παντελόνια, που είναι η μεγάλη της αδυναμία και τα κάνει συλλογή. Αλλωστε, τα τζιν είναι κομμένα και ραμμένα για τις δραστηριότητές της στη φάρμα, εκεί όπου αποφάσισε να ζει με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Τόμας Σαντόσκι και τα δύο τους παιδιά -που εκτός απροόπτου δεν θα γίνουν τρία ή περισσότερα, γιατί η σταρ έχει κάνει δήλωση-όρκο ότι δύο απόγονοι της φτάνουν και της περισσεύουν. Εξάλλου, έχει και τόσες κότες, άλογα, κουνέλια και χελώνες να μεγαλώσει στο σπιτικό της.

Ναι, δεν της αρέσουν οι κοσμικότητες και τα ξέφρενα πάρτυ - τουλάχιστον όχι πια. Ο Τόμας Σαντόσκι είναι το ήσυχο λιμανάκι της, μετά από τις αρκετά προβεβλημένες σχέσεις του παρελθόντος με άλλους συναδέλφους, όπως ο Ντόμινικ Κούπερ (που τον είχε γνωρίσει στο σετ του «Mamma Mia!») και ο Ράιαν Φίλιπ. Μιλώντας για το «Mamma Mia!», η ίδια το θεωρεί μία από τις καλύτερες στιγμές της αξιοπρεπούς καριέρας της γιατί συνεργάστηκε με την τεράστια Μέριλ Στριπ και γιατί είχε την ευκαιρία να δώσει στο κοινό ένα δείγμα από τις φωνητικές της δυνατότητες.

Η Σέιφριντ μπορεί και να παίξει και να τραγουδήσει και να χορέψει, ακόμα και να γρατζουνίσει με επιτυχία μια ακουστική κιθάρα. Γενικά είναι ταλαντούχα και πολυτάλαντη και μόλις 36 ετών, όπερ σημαίνει ότι προβλέπεται να ξεδιπλωθούν πολλά ακόμα κόκκινα χαλιά μπροστά της και να ακουστεί το όνομά της και σε πολλές ακόμα τελετές απονομής σημαντικών βραβείων.


Photo credits: Chris Pizzello-Pool/Getty Images/Ideal Image
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ