«MAMA MIA»: Το δημοφιλές μιούζικαλ επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

«MAMA MIA»: Το δημοφιλές μιούζικαλ επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Δείτε πότε θα δοθούν οι νέες παραστάσεις στο  CT Garden Festival

Mama_Mia_-_Kontogiorgi
Είναι, εδώ και δεκαετίες, ένα από τα δημοφιλέστερα μιούζικαλ σε ολόκληρο τον κόσμο και αναδύει έντονο άρωμα Ελλάδας. Οι μελωδίες και τα τραγούδια του, που φέρουν την υπογραφή των θρυλικών ABBA, έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Ο λόγος για το «MAMA MIA», μια νέα σκηνική εκδοχή του οποίου παρουσιάστηκε το φετινό καλοκαίρι στο CT Garden Festival, στον προαύλιο χώρο του Christmas Theater και επιστρέφει τον Σεπτέμβριο για κάποιες επιπλέον παραστάσεις.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Θέμις Μαρσέλλου ενώ συμμετέχει ένας πολυμελής θίασος δημοφιλών ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι Νάντια Κοντογεώργη,  Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Αφροδίτη Λιάντου,  Γιώργος Χρανιώτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου κ.α.

Στην ηλιόλουστη, χαρούμενη και συγκινητική ιστορία της Catherine Johnson που εκτυλίσσεται σ’ ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί, η κόρη της Donna, η Σοφία, ετοιμάζεται να παντρευτεί κι έχει ανάγκη να ανακαλύψει την άγνωστη ταυτότητα του πατέρα της…
 
Διαβάζοντας κρυφά το νεανικό ημερολόγιο της μητέρας της, καταλαβαίνει ότι έχει 3 πιθανούς μπαμπάδες τους οποίους καλεί στο γάμο της για να μάθει ποιος είναι ο αληθινός. Ο έρωτας, η χαρά, το γέλιο η φιλία και η συγκίνηση, μπλέκονται σε μια σαγηνευτική ιστορία που, μέσα από τους στίχους και τη διαχρονική μουσική των ABBA, που ξεσηκώνει τους θεατές σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 21.00
Κλείσιμο
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 21.00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης