Αύριο το πρωί η συνάντηση Κατρούγκαλου - θεσμών για το Ασφαλιστικό

Αύριο το πρωί η συνάντηση Κατρούγκαλου - θεσμών για το Ασφαλιστικό

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας προβλέπει επίσης συνάντηση των επικεφαλής των θεσμών με εκπροσώπους της Τράπεζας της Ελλάδος και με τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη στις 5 μ.μ. για τα «κόκκινα» δάνεια

Αύριο το πρωί η συνάντηση Κατρούγκαλου - θεσμών για το Ασφαλιστικό
Την ατζέντα για τα κρίσιμα ραντεβού μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών "στήνουν" από τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
με τον Γιώργο Σταθάκη
Κλείσιμο
και τον κ. Χουλιαράκη, στο πρώτο ραντεβού τους με το κουαρτέτο.

Η κρίσιμη συζήτηση για το Ασφαλιστικό απασχόλησε ήδη τα τεχνικά κλιμάκια που ζήτησαν στοιχεία για την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών σε συνάρτηση και με το Ασφαλιστικό, ενώ αύριο το πρωί στις 11 οι θεσμοί θα δουν τον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο. 

Αρχικά, είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορο Βερναρδάκη, ωστόσο τη θέση του πήρε ο υπουργός Εργασίας.

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας προβλέπει επίσης συνάντηση των επικεφαλής των θεσμών με εκπροσώπους της Τραπέζης της Ελλάδος και με τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη στις 5 μ.μ. με αντικείμενο τα «κόκκινα» δάνεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης