Θερινές εκπτώσεις από σήμερα - Σε διψήφια αύξηση πωλήσεων προσβλέπουν οι έμποροι

Θερινές εκπτώσεις από σήμερα - Σε διψήφια αύξηση πωλήσεων προσβλέπουν οι έμποροι

Υπόσχονται μάχη προσφορών μετά τον ιδιαίτερα αρνητικό Ιούνιο, το στοκ που έχει συσσωρευτεί, αλλά και την αποκλιμάκωση τιμών που έχουν ξεκινήσει οι προμηθευτές

ekptoseis
Με προσδοκία τη σημαντική αύξηση του τζίρου που θα καλύψει τις απώλειες του Ιουνίου και παράλληλα για ξεστοκάρισμα προϊόντων, που αρχίζουν να σωρεύονται λόγω του φρένου που πάτησαν οι καταναλωτές υπό την πίεση του πληθωρισμού, πέφτουν από σήμερα στη μάχη των θερινών εκπτώσεων οι επιχειρήσεις λιανικής.

«Ο στόχος είναι μια διψήφια αύξηση των πωλήσεων σε σχέση με πέρυσι», λέει στο «business stories» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης. «Ο εμπορικός κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες ώστε αυτός και ο επόμενος μήνας να καταφέρουν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο. Νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε τόσο λόγω των ελκυστικών τιμών όσο και λόγω των αποθεμάτων που έχουν μείνει», προσθέτει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, όπου λόγω πληθωρισμού υπήρξε γενικά συγκράτηση στις προσφορές που είχαν γίνει, φέτος ο εμπορικός κόσμος θα επιδοθεί σε μια άτυπη μάχη ώστε να μη μείνει το στοκ. «Οι τιμές πλέον στον ευρύτερο χώρο της ένδυσης, της υπόδησης αλλά και αλλού δεν είναι το πρόβλημα.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εβδομάδα διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία

Ποια είναι η τρανς γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο «Μις Ολλανδία 2023»

Σε διαβούλευση το σχέδιο για την ψήφο των αποδήμων - Ποια κόμματα δείχνει να συμφωνούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης